Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (8)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Змієвська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Присяжний В. Д. 
Розчини бензолсульфонату літію в диметилсульфоксиді як електроліти для літієвих хімічних джерел струму [Електронний ресурс] / В. Д. Присяжний, В. І. Сіренко, О. В. Потапенко, Т. А. Змієвська // Доповiдi Національної академії наук України. - 2007. - № 7. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/dnanu_2007_7_24
The electrochemical characteristic of solutions of lithium salts (perchlorate, tetrafluoroborate, and trifluoromethylsulfonate) in dimethylsulfoxide is considered. The conductivities of solutions are determined. The electrochemical stability area of solutions is in the interval 4,5 - 4,6 V. Electrochemical properties of lithium manganese oxide spinel in the tested solutions are investigated. The charge-discharge capacity of lithium manganese oxide spinel is <$E roman {61~mA~cdot~h "/" g}> (in the interval of potentials from 3,2 to 4,4 V <$E roman {Li "/" Li sup +}>) and <$E roman {190~mA~cdot~h "/" g}> (in the interval of potentials from 2,0 to 4,0 V <$E roman {Li "/" Li sup +}>) for vanadium oxide (V).
Попередній перегляд:   Завантажити - 233.244 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Усатенко Н. Ф. 
Кореляція поверхневих та внутрішньом’язових властивостей м’яса курчат-бройлерів у технологічному процесі виробництва формованих продуктів [Електронний ресурс] / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, Т. А. Крижська, Ю. І. Охріменко // Вісник Житомирського національного агроекологічного університету. - 2013. - № 2(1). - С. 185-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhnau_2013_2(1)__29
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.079 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Змієвська Т. М. 
Зміна характеристик м’ясної сировини з курчат-бройлерів у процесі посолу [Електронний ресурс] / Т. М. Змієвська, Н. Ф. Усатенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 4. - С. 225-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_4_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.235 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Усатенко Н. Ф. 
Спосіб приготування структуроуворюючої композиції [Електронний ресурс] / Н. Ф. Усатенко, Т. М. Змієвська, С. В. Бондар // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 186-189. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського